Posts

Showing posts from January, 2012

Family Trip 2011

Image
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Few days before we reached 2012, the six of us when for a short trip.
Kulit pun dah tanned.
Each year since 2008, family aku memang suka ke utara Malaysia.
Apa yang linger in my mind cuma.. cuaca yang panas :p
Biar gambar berbicara hehehehehe :3

Lihat, sangat packed okay?! 
Boleh nampak tak bumbung-bumbung kereta?! 
Semua orang mahu ke sini. Shopping mall baru untuk kami, The Johorians :p Itu je trip ke Johor selain ke rumah nenek melawat yang tersayang dan kemudian pulang ke Shah Alam.
--------------------------------------
Cuti diteruskan. Penang, here we come! The last time I went to Penang was when I was 3, kot hehe.
Aku suka route ke utara. Nice one ah view dia :O
Kalau tak kenal ni dkt mana, mmg loser :p hehe JK.

Dah dkt Penang, Mcd jugak yang ditelan -___-
Mari solat! =)
Sebjik mcm cermin yg Edzrie beli utk aku :p

My innocent-so-tak-banyak-cakap lil brothers -___-
You know who lah kan hehe :3
Like mother like daughter :B

Me lov…