Posts

Showing posts from May, 2012

Counting Days / Final Part

Image
بسم الله الرحمن الرحيم Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :) ----------------------------------A scheduled post.
P/S : By the time you read this, (perhaps) I am on my way to KMS.


Aku rasa aku emotional lebih, kalah depa yg dpt Matrikulasi nun jauh dkt utara sana. Whatever it is, I don't care. I can see things are changing gradually. Or, is it me thinking too much? 
I bet, the latter one.
I am leaving for Kolej Matrikulasi Selangor. Yes, I am truly grateful since the second I got the offer. Ar-Rahman is helping me. They say, it's gonna be tough. Well, I dream big, I must venture this journey. I've been so comfortable with my comfort zone since SPM ended. Frankly, I am not ready. Aku rasa mcm a sudden big thing was given to me while I was 'busy' living my care-free life. 
Takdir akan bawa mereka yg lain dan aku jauh dari kebiasaan. We gotta deal with this, lil kiddos. This is small matter :p Lihatlah saya, konon tak heran, padahal.. iskkk iskkk Y__…

Counting Days Part 3

Image
بسم الله الرحمن الرحيم Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
Me fact : Aku tengah packing, Isnin ni nak daftar dkt KMS.
-----------------------------------------------Part 1 / Part 2
Ya, sedang menghitung hari. Detik demi detik yang.. err.. tak berapa nak terakhir. Tapi sapa tahu kalau ajal aku dkt Banting? :) Maka, kalian ampunkanlah segala dosa, hutang etc. Halalkan segalanya. Sebak rasa bila tgk gmbr lama. Ah come on, this is a part of growing up. Nothing much to ponder on. We'll meet again.
Err, perhaps?
Ya, pada Allah, kami berserah.
Kami berserah pada Ar-Rahman akan takdir masa hadapan kami semua. Kami berserah pada Ar-Rahman utk persahabatan yg terjalin selama ini. Berserah pada segala kemungkinan. Berserah supaya diberi kekuatan. Diberi pengampunan. Ah, manusia dan khilaf, mcm hujan dan awan kumulonimbus. 
Tudia, merepek bila pasrah. Apa ni? Pagi buta aku merepek, rasa nak lempang diri sendiri. Bermohon supaya ada teman di sisi, sebab aku sejuk nak matiii…

Counting Days Part 2

Image
بسم الله الرحمن الرحيم Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)

Me fact : I'll be heading to Kolej Matrikulasi Selangor this monday, May 28.----------------------------
Pertama sekali, maafkan saya, saya harus hide certain gmbr dlm Counting Days Part 1 atas alasan peribadi yang berkaitan dgn aurat orang which I don't really have to elaborate it stupidly here. I'm sure you'd understand and respect my stance.
Ya, aku cuba dan suka jadi cerewet.Cerewet adalah suatu benda yg bagus kalau diletakkan pada tempat/keadaan yg sesuai.
Bak kata Mak 
"particular"
Kedua, seperti kawan2 lain, aku juga sedang cuba memaksa otak untuk menghadam sebuah fakta. Fakta bahawa life is changing and I am growing up to one level -adultery. Terlalu banyak benda nk diselesaikan. Kerja aku dah hampir siap. Aku dah mula packing barang sejak dua hari lepas.
Sedih tahu?Ah, benci.
Aku cukup bersyukur pada Ar-Rahman sebab campak aku dkt KMS je. Dibuatnya Dia campak aku nun jauh d…

Counting Days Part 1

Image
بسم الله الرحمن الرحيم Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :) --------------------------------------
Ya Ar-Rahman,terima kasih kerana meminjam mereka kepada hambaMu ini.




Distance might set us apart, but our friendship, stays. Forever.

I Will Remember May 6, 2012 / Part 2

Image
بسم الله الرحمن الرحيم Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :) -------------------------------------------
As I said before, I'm gonna tell you guys whom did I meet at 2012 KLIBF.Yes, scroll down.
It's Prof. Dr. Muhaya Hj Mohamad :))))
Obviously la aku beli buku dia :) Rasa nak beli semua je, murah tau takkkkkkk! Must bring my non-existent husband ah next time hew hew hew. Okay, just kidding :] She is so sweet. Kau tgk la sendiri dia amek gmbr dgn aku mesra gila. She's always there with her smile :) That is what I like the most about her. She's a doctor, a motivator, a speaker and else. To cut it short, she's awesome! :)
There was this one day, early 2012. She had a talk at Masjid SSAAS, Shah Alam. I was supposed to join the talk, but then something happened, I can't make it to the talk, so surely I was devastated because I miss the chance to meet her. But you see, aku kdg kdg gila.. I said to myself..
"Kesah pulak aku kan if tk dpt pegi s…

I Will Remember May 6, 2012 / Part 1

Image
بسم الله الرحمن الرحيم Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)

Breakfast


Bought 6 books which cost me almost 200 MYR -___-
Sit back, relax and calculate my expenses -_____- DIE.. I'm officially broke.

Finally, watched The Avengers. Yes, I was alone.


International Book Fair 2012, PWTC.
An event which never fails to make me happy. It's like my playground. I was all alone. Took the trains, walked to PWTC, got lost, made phone calls to ask, roamed around, found the hall, happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
But,Allah gave me something today. Something petty for you, but has an enormous value for me. A personal divine moment. A moment I shall remember. A moment I met someone.
Yes, that one person.I'll continue and tell you guys later in Part 2, about who is 'someone' :']
Till then,Assalammualaikum :)

*I am soooo tired carrying those almost-2-inches-thick books everywhere and roamed at Mid Valley after that, no one was with me, so imagine I have to carry …

Mental PART 1

Image
بسم الله الرحمن الرحيم Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :) This is a scheduled post.




Me Fact : You gotta know that actually, I am not a texting person. I don't really like to clutch to my phone without solid purposes or discussions. I am not into virtual chatting session. Just so-so, will do. Frequently? Each second? kenot go dah.. DIE LIKE THAT. Gua surrender beb Y___Y-------------------------------------------------------------------------------------------
Sejujurnya, aku sedang sibuk mem-balance kan hidup (SPM aku dpt B+ utk BM, maaflah. Ceh, poyo). Study, keluarga, focus, kawan2 dan paling penting sekali betapa kuat aku berpaut pada Dia. Susah. Boleh mental aku hanya kerana nak balance kan hidup. Aku sedar setiap perkara dlm hidup aku, punya hak yg tersendiri yg harus aku tunaikan. Jadi, bertarunglah diri ini bagai nak gila. Mencuba utk keluar dari sangkar kemalasan. Ewah, ayat gua..

Aku pun tak tahu lah. Aku pun tak tahu apa yang aku duk tak tahu tak ta…