Iftar 2012

بسم الله الرحمن الرحيم 
Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
-------------------------------------

Aku tahu aku lambat update, sorry ya Aliah :)
Cuti dh habis dah and as I type this some of us are heading to tmpt belajar masing2.
Omg, stress HAHA. Sorry ah, tapi hati aku berat nak balik KMS -___- 
I don't care about your perceptions, but I am not excited to pack my things and left my place. 

So yeah, that topic bores me.
Mari lah kita lihat gambar manusia2 kesayangan hamba.
We went for iftar at Nando's with our favourite maths and physics teacher, Cikgu Nurul Huda! :D
Oh God, I miss them already :'(

Scroll down, enjoy the captions :p

Cikgu and Husband :)


Bincang hal negara sambil mkn chickennnnn! Everybody loves THAT chicken, nyummmm ^__^

Aku tak kenal yg ada double chin tudung hitam tu, sorry tak kenal -____-"

Oh this is love. Me, Lover 12 (Eqa), Lover 3 (Aliah), Lenglui (Farrah). Semua matrikulasi -____-"

Tudia, muka mcm nak jwb soalan fizik -_____-"

Ini muka happy sbb tgh cuti. Rindu Aliahhhhhhh :')

Oh kami lagi, Try an error kononnya :p

...dan lagi sekali -____-

Tuan punya dish tgh pakai hand sanitizer,
aku dh bantai dulu dia punya dish hahaha lapar k lapar! -___-

Behold! How hungry I was, amek gmbr pun nk makan lagi. Miss you, girls :D

Nak peluk semuaaaaaaaaaaaaaaa!!



Muka tak boleh blah -_____-" yayyy, cerita pasal diri sendiri je HAHAHAHA

Yayyyyy, suka gambar ni, nmpk ketenangan berbanding gmbr lain -_____-"
double chin, pls go away!

Semua comel sgt dlm gmbr ni :p HAHAHA

Alaaaa rindunyaaaaa -_____-"


Amek kau! muka masing2 mintak penampor -____-"

Muka stress tahan lapar :D


LOVE THEM!

Syida loves camera so much, byk gmbr dia je dlm camera sebenarnya :p
Aku upload dkt sini yg paling comeyyyy je hahahahahaha



Dlm mulut ada makanan k, thts why aku nmpk tembam.
 Yayyyy, cerita psl diri sendiri je HAHAHAHA


Sesi nangis hahahah

Peluk cium cikgu :')
Awwww :p


Masa ni aku excited lebih smpai tarik2 tgn cikgu -____-"

Behold my bag :p what??! tak puas hati tgk bag aku? Whatever, blerghh :p


Nangis -___-" double chin, sighhhhh.. tkpa, still comel HAHAHAHAHA

Love them forever ;')

Dear Allah, bless everyone :')

Till next time, people! :')

Life is moving forward but I thanked Allah for protecting this bonding :')
I hope we will all be blessed with success and return home to meet each other with stories.
I miss each and everyone already.
Not just those in the pictures above, but also those who couldn't make it that night.
May Allah forgive us all and put us among the righteous servants of Him.
Woi, rindu doh. Pls rindu aku :p
HAHAHAHA.

Okay, peace!
Assalammualaikum! :)
-----------------------------------------------------------

P/S : previous post is so cute, ARY :)

Comments

Adam Yusuf said…
Cute en? I knowwwww :p to be honest, 2nd round baca post ni baru perasan ur cute note kat bawah tu, see betapa focusnya saya tgk ur pictures? :p
Black + My Syg = Perfect
Love all the pictures :)
Nani Othman said…
beautiful, beautiful smiles. =) and great-looking event! and the empty plates spoke volumes about the food. keep it up!!

will come again~
Nesayang said…
ARY : Hahahaha suka excited lebih en awak ni? :p excited tgk pics org -___-"

Nani : Hello! :) hihi thanks sister!

Popular posts from this blog

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.

Perjalanan di Beijing.