Anti Sosial

بسم الله الرحمن الرحيم
 Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
-------------------------------
Randomness 1 :
Rasa liat gila nak pergi Jamuan Raya Kuliah D2M2. Seriously. Aku ni anti sosial ke apa seh? -___- Esok boleh balik dah, tapi aku tak boleh balik for the next 3 weeks, perhaps. Die due to boredom.. Nak study sentiasa pun tk leh gak weh, mental nanti. Weekend dkt sini tkda beza mcm dkt rumah. Cuma dkt rumah lagi better, Mak Ayah boleh bawak aku tgk dunia luar :p Aku tak suka pergi outing, duit transportation tu yang 'sakit' nak bayar -____- pantang sungguh..
Randomness 2 : 
Apabenda ntah masalah aku, nak paranoid lebih, asyik down. Seriously, I am hard to comprehend. Even ARY can't comprehend me -____-"  Enough la nesa.. You are His Servant, bukan hamba kpd semangat kau yg senang jatuh tu. Kalau asyik nak ikut spirit kau tu, mmg ke laut la..
Randomness 3 : 
Aku rindu Mak Ayah doh -____-" sighhhh.. homesick kali kedua ah ni.
Randomness 4 :
Maths, please be nice. I don't want to see any C or D or even E for Final Exam -____-"
Aku tak tahu apa mood aku skrg. Mood nak balik ke, mood nak submit report, mood nak lepak dgn besties  ke, mood nak Final Exam ke apa.. Apabenda doh ni???
Conflicted. Mind.
-----------------------------------------------

Comments

Nesayang said…
Nah syg hadiah: I'll Stand By You by Carrie Underwood :)
-MrBF-
Nesayang said…
eh? baru perasan comment ni hehe

Popular posts from this blog

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.

Perjalanan di Beijing.