Raining

بسم الله الرحمن الرحيم 
Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
----------------------------------------------
Hujan dekat luar. Mood aku jadi gloomy suddenly. Tiba-tiba aku tersedar, aku ada lagi 2 hari je cuti sebelum semester 2 mula. Disaster. Penat aku menangis. Apa benda yang aku nangiskan pun aku tak faham. Pelik ah. Belum bersedia agaknya. Lepasni mula balik lah rutin aku kan? Bangun awal, pegi kelas, balik kelas, study, jog, study, tidur. Rutin yg takda apa sgt bagi aku. Tapi tanggungjawab kan, kena lah go with the flow, keep calm, just do it, don't quit. Dah takdir benda ni. Org lain relax dkt diploma. Takpa. Biar aku mentally tortured dkt KMS. I'll be somebody I never think I'd be, insyaAllah. 

Nak pujuk hati sendiri memang payah sebenarnya.
Terima kasih kepada bantal, kau teman aku nangis banyak kali dah.
Aku pulak asyik lupa nak basuh kau.
Sigh, gila dah nesa ni ckp dgn bantal..
-______-"

Comments

Popular posts from this blog

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.

Perjalanan di Beijing.