Sabah

بسم الله الرحمن الرحيم 
Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
----------------------------------------

aku dekat sabah skrg ni. hadiah 10th monthsary, adam booked hotel dkt sabah ni. awesome gila walaupun ruang mandi hanya ada tirai hahahaha moden mungkin? :) tapi aku gembira. jujur. ini baru hari pertama. tadi musibah jadi pada aku. tengah hari tadi sebelum depart, aku baru perasan yg aku tertinggal IC. jawabnya, aku kena beli tcket baru. bayangkan. aku beli ticket baru, online check in, lepastu hanim datang picked up balik. ya allah sabar je lah. dah cukup macho dh aku td. masuk kereta terus melalak. god bless me, i have a new sister. 

bayangkan kalau kau jadi aku. melalak wey.

adam pujuk. dia suruh move on sbb dia taknak aku sedih masa tgh holiday. ini lah dia bila ada boyfriend yg gila travel. nmpk benor enthusiasm dia nak bagi kita happy. but im glad he's supporting me :') and surprisingly, mak ayah tak marah.

harini cukup mengajar aku beberapa perkara. yg paling penting :
- tak rugi kita double check sesuatu
- nangis je, someone akan lap kan. but tugas kita, appreciate dia.

tuhan, terima kasih :')

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.