Day 1.

Hari pertama 2014 bermula dgn bagus alhamdulillah. Pegi melawat Umi, lecturer aku yg tgh sakit dkt Hospital Selayang. Tapi bila sampai malam je, byk betul benda uji kesabaran aku. Benda simple je pun. Contoh :

1) iron board yg dh jahanam menambah jahanam lagi tudung aku utk kelas esok.

2) perangai certain manusia yg ntah lah, nauzubillah. Kalau aku salah, aku mohon Allah bayar cash. I dont mind, seriously. I need to grow and accept critism, be loving and considerate. Kena tolak tepi parasites camtu. Haih..

3) rules KMS yg baru telah mengatakan bahawa tkde student blh balik bilik waktu kuliah until 12pm. Kelas pagi ke, ada break in between classes ke, kau tk blh balik bilik melainkan lps 12 tgh hari. Aku tk tahu ni kolej ke penjara. Allah sabar lah aku..


Susah gilos nak istighfar bila marah sbb aku more rasa nak mencarut. Sigh. Batal azam. Haiyohhh..


Astaghfirullah..
Astaghfirullah..
Moga kalian tak mcm aku.


Nisa, ampuni semuanya. Tkpa lambat, lain hari laju la tu. Tkpa camtu, lain hari okay la tu. Ampunkan semua. Kau pun perangai cam harom gak, nisa -____-" relax okay? Pheww...


Aku nak balik minggu ni!!!!!!!!
KMS, lg 3 bulan 28 hari je lagi aku nak ngadap kau T.T

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.