Travelling.

Pagi ni aku bangun, bersiap nak balik ke Johor tengok nenek. Ttba syok aku scroll Padgram, mata aku tertarik dkt gmbr Istanbul. Cantik tempat ni. Dulu cerita Istanbul, Aku Datang tu pun dh boleh nmpk tmpt ni cantik. Ewah, memandai kau je.. -__-"

Istanbul, Aku datang.
Kau tunggu aku kumpul duit. 
Aku nak gerak Amsterdam dulu baru aku melawat kau.
Hehehehe.
Ticket pegi Istanbul ni aku tengok ada lah dlm 3k.
Gilos betulzzz, degree nanti kena pulun doh sem 1. Scholarship adalah harapan utama aku hehe!
Guna duit scholarship lah jawabnya nak travel.
Pandai2lah kau hidup, nisa.
Chaiyokkkkkk!!
Ini semua Adam punya kerja, dia la bg influence! -_-"

Impian sebelum umur 25!
Places I want to go :
- whole Europe
- Istanbul

Ya Muhaimin, make ease of my journey to travel and learn :)

P/S : mana la tahu dpt chance travel dgn jodoh tersayang :p amboi kau nisa!!! Hehehe

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.