Ramadhan 2014.

بسم الله الرحمن الرحيم
Maka, telah dipastikan bahawa esok seluruh rakyat Malaysia akan berpuasa. Excited ke? Aku punya fcus lately ni ke laut, so aku mcm like whatttttt dah puasa? So rasa moderate je, but Im excited for iced watermelon juice dkt bazaar ramadhan! 


Tgk la ni, puasa mengikat nafsu, tapi.... astaghfirullah.
Cadangnya nak start work out bulan puasa, in sha Allah.


Slow pace, in sha Allah datang mood ramadhan utk aku. Oh aku excited nak mengaji sbb since matriks habis, malas nau nak mengaji. Ntah pape la aku ni. Sbb byk distraction kot. Kot la.


Observation drpd IG dan twitter, ramai org keluar harini. Tmpt shopping and makan ramai gila orang. Well, aku pishang menanti keberangkatan pulang ke Johor Bahru. Mungkin bila dh dkt Johor nanti baru terasa mood puasa tu. In sha Allah.


Woke up kinda late today, scrolling timeline je kerja aku. Haihh.
 Should kemas bilik now. Do something yg mengisi masa lapang ni.


Ramadhan Kareem to all muslims.
Semoga ramadhan kali ini mempunyai rahmat dan keberkatan utk kita semua.


Love, Nisa.
P/S : aku redha dgn setiap perubahan.

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.