Posts

Showing posts from July, 2014

Selamat Tinggal, Ramadhan 2014. Hello, Raya 2014!

Image
بسم الله الرحمن الرحيم


Terawih terakhir semalam dkt majid negeri SA, rasa sedih pulak sbb ramadhan nak habis dah. Masa sujud terakhir rakaat ke 8 tu, sebak seh. Semoga masih ada ramadhan utk kita semua tahun hadapan. Syukur pada Allah sbb tahun ni, aku yg serba malas lagi byk alasan ni berjaya perform terawih without alasan 'malas'. Skip terawih bila abc, iftar dgn kwn and dlm perjalanan nk balik SA from JB, that's all. Dangggg proud of myself. Allah je tahu mcm mana payah melawan malas nak gi terawih -__-"
Kami sekeluarga mcm biasa, kembali ke negeri asal kami, Johor Darul Takzim setiap kali raya.

Selamat Hari Raya, silent readers! Ampunkan salah silap diri ini, halalkan segalanya okayhh! Jaga diri semasa beraya. Bg yg beraya sendirian tanpa teman penglipur lara (read:forever alone), tabahkan hati hahahaha.
P/S : walaupun terpaksa kuburkan hasrat pakai Jovian Mandagie Raya collection dgn Aldo, raya tetap raya, kemenangan buat umat Islam setelah sebulan mendidik dir…

IFTAR WITH SCHOOLMATES!

Image
بسم الله الرحمن الرحيم
POST PANJANG. (Jgn ckp aku tak warn)
These people are my schoolmates and fuhh, I had a good time with these gems! 6 years or so of friendship and still counting! Some where my classmates since my first day in Shah Alam (2008). I think that this friendship is amazing. Why? Bcz most people I met after school, they rarely keep in touch with MOST of their school friends but, yup, to my surprise, we all still keep in touch, lepak while we still have free time and yadayada!
Of course few things change and to gather everyone in one event is a bit tedious especially when it's raya season bcz people are busy with family. But we made it through despite the raya feverrrr!
Location : Murni, Seksyen 7, Shah Alam.













Drpd tak jd iftar dgn dorang sbb Im broke, kemudian Edzrie kata "takpa, this time. on me. post birthday belanja" hahahaha bestnya ada best friend camniiiii. 
I learnt that the only thing that can make everyone gathers at the same time is when each of …

Lendu with Faiqah, Oneil and Naddy!

Image
بسم الله الرحمن الرحيم
Faiqah asked me to go to UiTM Lendu, Melaka to pick up her boyfriend, Daniel a.k.a Oneil. So, I agreed and get myself prepared with camera and excitement LOL hahaha! Behold our little wonderful journey hehe









Have a nice day! ♥

Why Random Surprise Always Got Me Like "Awwwwwwww!!"...

Image
بسم الله الرحمن الرحيم


Last weekend, I went to MPH and was whining about the price of TFIOS to Udin (my lil bro). Today, just after we had our sahur, I was so engrossed with Youtube when he came to me and gave me The Fault In Our Star novel!!!!

"Nah.." "Waaaaaaaaaah?"

and the kakak get too excited hahahaha! Nope, he didnt buy the novel but he borrowed it from his friend. Ah man, terharu gila. Ah please, if you know my brothers, you would be surprised -___- 
I got superrrrrr excited! Hahahaha sweet la sehh adik aku ni. Random surprise pada waktu yg tak dijangka ni mmg subhanaAllah amazing sgt feeling nya dlm hati aku. Rasa dihargai sbb org ingat apa aku duk meroyan pastu they get it for me, by any mean, any legal way. Stunning isn't it??
Im so gonna sleep with this novel!
------------------------------------------------------------------You would never know who would make effort just for you, be it in silence or with your acknowledgement. Appreciate before He …

Dry Lavenders For Anis Najiha!

Image
بسم الله الرحمن الرحيم







 Anis Najiha is my co-boss when I was working at ML. She is also my high school friend, so I thought of buying her dry lavenders during my recent trip to Cameron Highlands in appreciation of her thoughtful effort of giving me the chance to work at ML and actually managed to fund my trip to Korea, last May. Alhamdulillah. Decorated the whole simple bouquet and reallyyyyy hope that she would like it! Hehehe sorry for such delay, Anis! I was supposed to give this present earrrrrlier.

(Am so proud with myself bcz I made that yellow thank-you-and-Eid card by myself. Fuh!)

 -------------------------
Memberi sesuatu yg tak pernah kau beri pada orang barangkali akan mengajar kau utk lebih memberi. Kerana apa? Kerana yg jarang sekali berlaku itu selalunya yang melekat dlm otak dan terpahat di hati. Ewahh!


Have a nice day! ♥
P/S : pictures taken with Canon 450d.

ISLAMGRID : Kemusykilan Agama.

Image
بسم الله الرحمن الرحيم
One of the perk of having or being a blog/blogger is that you give input and you get input. In other words, hang dpt kebaikan by CHOOSING what you read and hang beri kebaikan by CHOOSING what you want to post. Yes, the term choose is important. Everyone reads but who gets the optimum benefits? Ofcourse those who choose and know the right choice (terutama bila kau muslim, harus lah is berlandaskan agama dan tidak memesongkan akidah sbgai ahli sunnah wal jamaah).
Ckp byk buat apa, nesa?
Harini aku terdetik nak cari psl few foods yg aku rasa mcm halal je, tapi byk spekulasi plak. Kau fhm lah malaysians mcm mana, tunggang terbalik ah kita punya konsep halal haram ni. Jujur beb. So dlm masa aku meng-google. Aku jumpa ini :
Ini web yg guna konsep "Kau tanya, JAKIM jawab". Ha gituuu... Bagus web ni. Buat masa ni ada 6 ribu lebih soalan yg JAKIM dah jawab dan semuanya kau boleh browse ikut kategori. Aku suggest, drpd kita leka main twitter/FB/IG, baik scroll…

IFTAR WITH 221 MATES.

Image
بسم الله الرحمن الرحيم
POST PANJANG. (Jgn ckp aku tak warn)
Aku serious tak ingat bila last aku update mcm ni. Like when I go out with people, I put pics and few stories. Its been more than 2 years dah kot. So, lets give a try.
Sabtu. Julai 19, 2014. Rumah Yasmin, Bandar Baru Bangi.