Selamat Tinggal, Ramadhan 2014. Hello, Raya 2014!

بسم الله الرحمن الرحيم


I super love these duo! Bg izin dkt aku nak ootd dkt blog ni nanti okays.. ^.^

Terawih terakhir semalam dkt majid negeri SA, rasa sedih pulak sbb ramadhan nak habis dah. Masa sujud terakhir rakaat ke 8 tu, sebak seh. Semoga masih ada ramadhan utk kita semua tahun hadapan. Syukur pada Allah sbb tahun ni, aku yg serba malas lagi byk alasan ni berjaya perform terawih without alasan 'malas'. Skip terawih bila abc, iftar dgn kwn and dlm perjalanan nk balik SA from JB, that's all. Dangggg proud of myself. Allah je tahu mcm mana payah melawan malas nak gi terawih -__-"

Kami sekeluarga mcm biasa, kembali ke negeri asal kami, Johor Darul Takzim setiap kali raya.

Terawih terakhir 2014..

Selamat Hari Raya, silent readers! Ampunkan salah silap diri ini, halalkan segalanya okayhh!
Jaga diri semasa beraya. Bg yg beraya sendirian tanpa teman penglipur lara (read:forever alone), tabahkan hati hahahaha.

P/S : walaupun terpaksa kuburkan hasrat pakai Jovian Mandagie Raya collection dgn Aldo, raya tetap raya, kemenangan buat umat Islam setelah sebulan mendidik diri jd istiqomah dlm amalan. Allahuakbar!
Have an awesome Raya, guys!

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.