Just Having Fun.

بسم الله الرحمن الرحيم 

Location : Setia City Park
Harga Bubble (medium) : RM4
Camera : Canon 450D, lens 18-55mm.

Spent my day with these gems at SCP and I had funnnnnnnnnn!!! Fun sebab aku ada prop nak shoot gambar hahaha tak reti main bubble ni -_- I wish I have better lens, so the pictures are better, but we had fun lah sbb few pictures turned out to be flawless :p I wish all my girls could be there at that time so that we could enjoy the moment. Apa kan daya, semua ada hal sendiri agaknya.

Terima kasih Syakirah dan Rasyidah kerana sudi offer nak lepak the last time sebelum aku start degree ni. Aku terharu gila okay. Nak nangis sbb ada orang ingat and nak ajak lepak. Hahaha apa seh ayat pasrah. Euw. But I had great time with them! Thank you so much girls! Loveeeee you guys!

















Dorang cantik gila pakai lipstick omggg, I looked like a cute potato, I know~ HAHAHA

because Idk how to smile like they always do -_-

KELAS KAU JAH~

Have a nice day! ♥

Comments

Syafiqah said…
Hahahaha serious lawak kak neesa gambau last tu hahaha
Nesayang said…
hahahahaha gila kot gmbr tu. lipstick bersepah!

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.