Packed Schedule.

[Via apps]

Smlm mmg rabak beb.

8am-4.40pm : Seminar usahawan wanita slash teman slash dating dgn Ana. (Tidur dlm audi masa break, mcm biasa lah nesa, anywhere also can sleep!)

5-7pm : kawad kesatria.

8.30-11pm : latihan teater.

Mmg penat gila. Asyik lapar memanjang. Study utk quiz law (yg takde pun sbnrnya) sikit-sikit dgn harapan aku tk lupa sec 30, sec 10, sec 11, sec 12, those cases in contract law yadayada.

Esok (16 Oct), ada dua quiz, law and Eco. Eh kepala hotak dia. Hahaha aku lupa dah apa aku study. Astaghfirullah. Nmpk dah ciri-ciri markah kosong. Esok kelas 8am-5pm. Jumaat pun ada kelas ganti (baru berangan nk tidur and study balik). Sabtu shooting dari pagi till ptg. Peh.. Mengamuk Mak Ayah kalau tahu jadual packed camni dgn benda selain study.

Post ni patutnya bertajuk Mari Merungut Sedunia.

Syukur pd Allah sbb pinjamkan kudrat ni pd aku. Alhamdulilahhhh!

Dah dah, baik tidur.

Comments

Popular posts from this blog

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.

Perjalanan di Beijing.