Posts

Showing posts from January, 2015

My previous love story.

Image
P/S : Post ini didedikasikan utk kebodohan aku dan korang semua selama 2 tahun. Ya, mari bodoh berjemaah. Jgn sentap, sbb aku bodoh, kita bodoh. Lebih sopan, kita semua buta.

------------------------------------

Aku tahu dan sedar sepenuhnya bahawa IG dan Twitter aku dah berbulan tak update. Mungkin tak kan diupdate buat masa beberapa tahun. Mungkin. Aku juga sedar yg ada orang tanya mana aku hilang dlm alam maya. Aku masih di sini, blogging like always. It is by choice whether people could catch up with what I posted here. Aku tak hilang pun, cuma kalau tak dicari mana nak jumpa benda yg 'hilang' kan? Effort tu penting.

Aku rasa orang pun dah boleh teka dah, lebih tepat lagi, boleh mengumpat belakang aku pasal IG aku dan segala yg berkaitan. Dipersilakan. Dlm hidup, manusia mmg akan mengumpat dan diumpat. Aku ampunkan mulut-mulut puaka tu. Ada masa aku agree dgn opinion/kritikan/soalan tu semua. Chill, aku tahu apa dlm hati orang yg bertanya. Sekilas pandang pada anak mata j…