Damai lah wahai hati.

بسم الله الرحمن الرحيم 

Kalau tengok kan kalendar, aku ada 2 hari lagi sebelum balik kampus dan mula kan semester baru yg tiada study week. Perasaan? Oh semestinya miserable sbb memikirkan result sem lepas yang as expected ke laut tu dan betapa byk struggle aku kena lalui lepasni dgn rutin seorang pelajar dan sebagainya.

Jauh lagi aku kena kejar stable cgpa ni. Perasaan aku mcm wayar yg berselirat belakang TV. Serious. Aku tak rasa nak start new sem dan aku jugak rasa nak start new sem. Hahahaha tak rasa nak start  sem baru sebab rutin tambahan yg aku kurang gemar. Rasa nak start sem baru sbb aku cuak memikirkan cgpa maka aku harus ke kelas dan tak tinggal ilmu.

Ini lah perasaan setiap kali cuti sem habis. Perasaan ni mmg cm bangsax. Dreadful lah omputeh kata. Dgn cgpa yg aku ada skrg, mmg tak dapek lah join teater. Weekend sesungguhnya hanya utk asah minda. Tp aku dikerah utk rutin baru setiap pagi sabtu. Allahurabbi, Dia je tahu betapa terseksanya mental aku buat benda aku taknak buat ni. Allahurabbi. Aku sendiri tak tahu sampai bila aku nak confine diri dgn rutin baru tu nanti. We'll see how it goes.

Perasaan aku yg mcm wayar berselirat blkg TV ni sapa nak urai/lerai/untangle kan woi?

Shit la.



Coffee Bean Mid Valley

Boat Noodle Gamuda Walk

Cafe Bene Sunway Pyramid

I'll say goodbye to these fancy foods n drink in few days time and get a fix for my life. 

-------------------------------------------------------------
Thank you for reading!
Have a nice day! ♥

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.