WEEK 1 / SEM 2 Degree Life

بسم الله الرحمن الرحيم 

Masa aku dekat matriks dulu, aku selalu buat entry dgn title camtu. sem 1 / week 9 yadayada. Lepastu bila dah hbs matriks, aku bukak balik dkt label Life in KMS, aku senyum sorang-ii. Laju masa berjalan, aku dah semester 2 for degree skrg ni. Walaupun last semester aku mcm tak pegi kelas je result examnya, tapi last semester aku happy dan belajar utk byk kan bersyukur, walaupun dgn kekurangan.

Memang semester ni tugas aku adalah utk literally menghadirkan minda yg sedar ke kelas hahaha. Tengok lah mcm mana. Week 2 baru start belajar. Somehow aku bersyukur dgn segalanya yg aku sendiri tak boleh nak describe. Alhamdulillah.

Week 1, aku byk mereput je pegi kelas, gelak-ii dgn lecturer pastu balik. Assignment? Seciput je baru. Tu pun aku terlupa hahaha. Tapi alhamdulillah, semuanya aku cuba okay-kan, walaupun pemalas ya robbi nak belajar.

garang sikit hahahaha

baju ke kuliah kononnya. colour tone sama je -.-

konon make up lah. takdanya. jarang sekali aku pakai ni semua.
bersiar-siar bersama kawan2 muahahaha

hmmm

wahhhhh hahahaha

balik SA kemudian starbucks date dgn these bimbos

lepak sunway dgn fmly

paling awesome punya aktiviti keluarga hehehe

Kan best kalau setiap minggu camni, lepak relax takda test/quiz/kerja hahahaha.
 Kepala hotak ko. Ingat ni tadika?

------------------
Thank you for reading!
Have a nice day! ♥

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.