WEEK 2 / SEM 2 Degree

بسم الله الرحمن الرحيم 

Kelajuan masa minggu ni agak melampau sikit pada aku. Sekejap je dah jumaat. Week 2 ni aku dh cipta rekod ponteng satu hari direct. Peh, aku ni mmg selamba bab ponteng. Kalau aku jd lecturer, aku nak kata dkt students aku "hangpa nak ponteng kelaih aku, buat la, aku takdak nak bebel. tapi hangpa tk capai target aku, tgk la aku suh hangpa cuci jamban nohh" hahahaha coolest lecturer ever.

Aku pegi Aeon sorang, tgk Cinderella masa ponteng tu. Like a boss. 

This is degree life. Total liberation. Very dangerous. Kalau lah anisah skrg adalah anisah yg 6 tahun dulu, mampus hanyut aku ni. Lagi pulak kalau (aaminn ya Allah) ada kereta sendiri. Peh, mmg weekend je dari JB smpai Penang aku touring. Dasar risk taker tak bertempat. Hahaha!

Anyway, minggu ni dah mula brainstorm utk sketsa masa AKRAB 3.0 nanti. AKRAB ni apabenda pun aku tak leh nk habaq. It's like pengenalan kelab2 yg ada dkt kampus kpd students lah. Gitu katanya. Aku tolong budak KWB (Kelab Warisan Budaya) jd extra dlm sketsa. Kihkihkih rindu teater.

Kelas berjalan lancar. Aku cukup enjoy kelas Sir Helmy (Human Resource), Sir Isham (IB) and Mdm Wan (Operational Management). Asyik gelak je kelas dorang ni. Aku mmg suka kelas yg penuh jokes. Sbb aku kan mental. Tergedik happy je selalu hahaha. (tipu, tak selalu k)

Minggu depan dah mula quiz yang serabai. Ya, quiz mmg serabai. 

Mohon tabah, anisah.

belanja sikit gmbr dgn budak kelas aku masa sem 1.
ada lg yg takda dlm gmbr ni.
 oh aku mmg lejen selalu lupa pakai kad matrics.
 eleh, benda biasa.
Aku berpendapat, badan aku dah naik. Maka, mari lah detox dan cardio mulai Week 3 :)

------------
Thank you for reading!
Have a nice day! ♥

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.