Ulang Tayang.

Bila satu benda tu asyik berlaku on repeat, aku boleh jadi penat. Solusinya takda. Okay tipu. Ada tapi sukar di implement. Mungkin mcm tu orang yang tabah bangkit semula dari kepayahan hidup. Bila benda tu jadi berulang kali, it became normal to them that they no longer feel anything.

Fuh. No longer feel anything.

Kadang tak tahu dah nak nangis pada siapa. Aku ni orang biasa, masalah hidup ada je keliling pinggang tapi chill dulu, ada urusan lain perlu diurusan sebelum aku nak meratapi masalah tu semua. Mungkin aku dah mendekati fasa no longer feel anything tu kot. Entah.

Air mata masih sama lagi berjurai. Feel sangat la tuh!
Dah lah tak yah tanya banyak dekat aku, penat nak jawab, rasa mcm nak kena buat press conference.

Lagi satu,
Aku mungkin akan consider utk delete blog ni dan semua social media (walaupun aku baru berjinak-jinak dengan IG semula) hanya kerana aku rasa aku takda privacy nak post apa aku suka. Orang sana judge, orang sini menyakat.

Eh kepala bana kau lah, jaga hidup sendiri boleh?


Sebenarnya banyak benda dalam kepala aku ni skrg, sebab tu post ni mcm "apabenda lah yg nesa nk ckp sbnrnya ni?" hahahaha.

OK DAH BYE.

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.