Posts

Showing posts from November, 2016

To Beijing.

Image
genap seminggu aku akan bertolak ke beijing dgn geng kelas utk study trip.
ye, demi memenuhi subject requirements. pegi time winter pulak tu. pertama kali lah aku merasa winter nanti. sampai sana around 1am, di khabarkan suhu time tu -5dc. aku masih tak boleh brain lagi utk berada di bawah suhu beku tu mcm mana. hm. okay je kot. mesti best! dgn kawan-kawan semua. hehe.

trip ni akan jd trip yg special utk aku insyaAllah.
1. last trip sebagai pelajar ijazah muda. dont think im gonna do a second degree tho hahaha.
2. ada yg lebih menarik join sekali trip ni.

jujurnya, aku tak properly plan lg pakaian dkt sana. aku tgk orang lain mcm fancy je. aku bwk duit pun tk byk ke sana. berazam utk taknak shopping. nak sightseeing je and taste local halal food. dan pertama kali jugak nanti aku akan check in luggage. selama ni tak pernah check in. bawak hand carry je.

aduhai excited tu takyah cite lah. winter kot.
nasib lah ni bukan first time naik flight. kalau tidak, fuhhhh, tak fokus beb dlm kela…

A future with you.

to my future other half, im sorry this has to be in English because i am really awkward to write in malay whe  it comes to curhat. ignore the grammar error.
to my future other half, tonight i think of you. i kinda miss you. i hope one day i am given the chance to tell this to you. i miss you.
here's a thing about missing your future other half. girls are like this. perhaps we think too much. we think and worry about our future other half. i sincerely hope you are doing well, sweetie. 
i hope one day god gives me the chance to finally say it to you that i miss you and i love you. its been so long siince i last pronounced my love for a guy. i learn to keep it for you. i am no saint, no relic, no good example, i am just trying to find me, doing better me.
to my future other half, my life here is challenging, i hope you send me prayers even though you know not my name cz i send prayers for you though your name is still god's gracious secret.
to my future other half, i learn to me…