Posts

Showing posts from December, 2016

Perjalanan di Beijing.

Image
POST YG PANJANG OK.
(hm lama tak tulis mcm ni. lama sgt hew hew hew)

ps : tiada travel info yg terlalu byk dlm ni. sikit" tu ada kot. ini bukan travel post. ini post 3am yg malas.

It was really a great experience for me sebab aku tak pernah travel ramai-ramai dgn member. So memang meriah dan seronok sangat-sangat! Rindu lah jugak pergi trip tu. Tapi Beijing bukan tempat yang aku nak datang balik. Tak mcm Korea. Entah lah. Aku rasa sebab makanan dia tak best, lepastu dia takda wow factor sangat kot. Korea tu boleh nampak la canggih dia lebih sikit dari Malaysia. Maybe tu yg menarik. Beijing ni aku rasa mcm just nice lah. Alhamdulillah dapat pergi time winter. Walaupun tak merasa snowfall, aku tetap happy dapat rasa sejuk tu.

Biasanya sejuk yg tak boleh handle tu time pagi bila dah start touring. Contoh mcm dkt Summer Palace. Time dkt SP ni mmg aku jujur cakap, sejuk nak mamposssss. Pastu baru aku tahu time tu it was around -3dc. Haaa negative kau!

Lepastu dkt Great Wall pun sejuk …