Posts

Showing posts from February, 2017

Sem 5 Result.

Aku sekarang ni tengah internship aka final sem aka sem 6. Semalam result exam sem 5 dah released. Aku tak mengharap byk, cuma nak lulus semua papers. Syukur, makbul doa tu alhamdulillah. Result paling okay goes to semester 5. Tahniah nesa sbb berjaya pujuk diri. Blerghh *roll eyes*

Tu la cabaran bila selama almost 3 tahun kau buat course yg kau tak minat tapi Alhamdulillah course International Business ni so fun to learn sebenarnya. Cuma business, marketing, finance bla bla aren't my scenes.

Aku bangga dgn diri aku sebab berjaya lulus dgn jayanya dan naik kan cgpa. Paling happy sebab insyaAllah dapat grad dgn kawan-kawan. Semoga thesis dan viva dan correction thesis berjalan dgn lancar sekali. Aaminn.


Cuma tu lah, dalam hati ni kdg-kdg risau sgt. Ada ke orang nak amek aku kerja nanti?
Allahu.

Takpa. Semoga jumpa tajuk thesis yg mudah dan semoga semuanya mudah utk kami.
Aaaminn.

Day 1 Internship.

at some point today i was thinking when will all these struggles end,
when will i get to do what i wanna do,
all these left me at the point where im bewildered by what i wanna do and what is in front of me.
all of these pains, will it hold me from moving forward?
i dont know anymore.
i am being really ignorant these days.

day 1 was okay.
i used iMac for the first time.
wobbly hands.
i hope my thesis will go well.
ah final year is really freaking me out.