Posts

Showing posts from June, 2017

Turning 23 on 23rd June.

Image
Pada aku cantik numbering tahun ni. 23 on 23rd.

Sekali je seumur hidup.

Aku tak tau nak blog apa. Dah jarang sangat blog. Selalu duk layan termenung je sampai tak terblog dah. Sampai lupa aku ada blog rupanya and once active here, long time ago lah... haha!

Anyway,

aku rasa umur 23 tu mmg betul2 raw nak masuk adulthood.

Dgn degree yg nak bakal habis mid July ni, aku akan masuk alam pekerjaan dan struggle menjadi hamba sistem. Gitu.

Hello kerja pun belum tentu dapat terus. Semoga rezeki aku tak putus lepasni.

Last year, turning 22 taught me :

1. to always double check stuffs.
2. to never trust that someone is reliable enough to handle things for you hahahaha
3. remember that things are constantly changing, so dont get fixated so easily
4. believe in the power of doa and staying true to yr effort
5. give a few seconds for yrself to pause then react to a problem

Being 22 last year was the best.
I went to Beijing, Istanbul, Bursa, Mekkah and Madinah all in one year.
SubhanAllah.

Yeah, I …