Posts

Showing posts from March, 2019

rindu pulak blogging

Fulamakkkkkkkkk!

Lama gila tak blogging beb. Setahun lebih rasanya. A year ago aku decide utk pergi ke tumblr dan tinggal kan blogging sebab aku rasa lagi senang update tumblr, ada apps, while blogspot ni sejak 10 tahun lepas memang noob tapi omg di sini lah segalanya bermula. hahahaha!

Aku rasa hobi blogging dan meluah perasaan dkt blog ni memang win doh.

From aku 15 tahun, sekarang aku dah 25 tahun la wehhhhhh, masih lagi aku rasa blogspot tempat yg best utk aku merepek dan sendu. dah tua dah kau nesa.

Ada lagi ke orang baca blog? hahahahaha!

Yang penting hidup ni kena setia dan keep believing :p

Aku harap blogspot ni sampai bebila pun tak kan terhapus. Aku tahu wordpress, wix etc lagi power interface nya tapi my goodness, i still love blogspot. kat sini lah aku boleh tgk balik posts aku 10 tahun dulu di zaman kanak2 sehingga lah aku meniti alam kedewasaan lol.

5 tahun lagi masuk 3series beb....

tapi apa2 hal pun, blogspot tetap di hati.

cheers!
nanti aku update lagi.