KMS / Part 3 (Settling In With Tears)

بسم الله الرحمن الرحيم 
Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
--------------------------------------




"when the going gets tough, the tough gets going"


This is just a simple battle God gave me. 
This is just another opportunity.
This is just another new phase of life.
This is a wake up call.

Mark my words,
I'm gonna finish this 2-year programme at Kolej Matrikulasi Banting,
 not looking back and regret anything.

I will fall, my spirit may shattered,
but I shall not lose hope.

I do my own things there and pace my own way.
I put my hopes to Him, I hope I will not fall into despair.

In the name of Allah,
my journey begins.

Comments

Adam Yusuf said…
thats the spirit Siti Nur Anisah Ishak! :) saya bangga dengan awak, jujur cakap. saya x kenal awak lama tapi saya tahu awak rapuh, but hey guess what, that fragile girl x that fragile dah! alhamdulillah, semakin matang :)
xde jalan senang, itu yg pasti. kat mana awak sambung, course apa awak ambik, xde yg senang. saya petik kata2 seorg berilmu: hanya org yg dah rasa pahitnya hidup baru akan rasa manisnya kejayaan :')
will always pray for u insyaAllah. semoga 2 tahun bakal terlakar 1001 kenangan utk awak. bismillah....
bantu aku menjadi seperti engkau.
Nesayang said…
Omey: kalau kita sentiasa pegang pada kata2 "Allah tak bagi kita apa yg kita nak, Allah bagi kita apa yg kita perlukan", insyaAllah redha akan datang dengan sendiri. :) good luck dik! -nesa's other half-

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.