30 August 2012.

بسم الله الرحمن الرحيم 
Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
30 JULY 2012 :')

Assalamualaikum Syg... :) Ingat text atas ni? Hari yg saya tunggu, after 7 months akhirnya awak serahkan hati fragile tu pada saya. :') hahahahahaha ingat x malam tu saya dah kaw2 punya mamai suddenly awak bagitau ni and saya segar terus and kita terus sambung dating sampai ke subuh? HAHAHAHAHAHA...

Thank you Syg for being an amazinggggggggggggggggggggggggg gf :') awak jaga hati saya, buat saya relax bila awak sentiasa ada, jadi my personal doctor, my best friend, budak manja yg hyper, my no 1 pembuli, MY CHEF hahahahaha tak sabar nak makan lagi cupcakes sedap tu, sedappppppppppppppppppp gilaaaaaaaaaaaaaaaa :'), thanks selalu temankan saya dgr masalah saya dgr saya bebel layan saya grumpy... thank you thank you thank you my precious girl :')

Ingat lagi ni?



Masa ni nak pujuk awak reply e-mail saya. zaman belum ada phone no awak hehehehehehe. tapi dah mcm ni punya sweet pun awak boleh buat x layan je few days lepas tu baru email balik -.-"
Hari ni genap 1 month hati fragile awak jadi milik saya. saya x nak janji apa2 for future sbb saya x nak jadi lelaki dayus yg tabur janji2 utk benda yg saya x pasti. apa yg saya boleh janji bila kita still dipinjamkan masa yg ada ni saya akan cuba sebaik saya jaga hati fragile awak and layan awak mcm WANITA, bukan gf bukan anjing bukan sampah. I'll treat you like a real gentleman :)
My fav surah :')
Love,
YOUR Guy

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.