Jiwang Rusty Di tengah Malam..

بسم الله الرحمن الرحيم 
Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
-----------------------------------------------------

Oh, mcm ni rupanya perasaan berjauhan dgn full-time-lover-and-part-time-best-friend kan? Rasa mcm kau nak capai benda tapi tak tercapai sebab benda tu jauh. Rasa mcm kau lost connection dgn benda tu. Mcm kau menunggu setiap detik utk reconnect. Tapi sementara tu, kau sedar life goes on. Kerja tetap kerja. Makan tetap makan. Tidur tetap tidur. Tapi tanpa dia.

Abnormal, indeed..

Sekarang aku rindu nak merepek merapu
mcm ni dgn dia HAHAHAHA scroll msgs lama
je yg aku mampu buat
Nesa, kau cool.. kau cool..
Melbourne je pun..

Comments

aivimivi said…
Alo alo shian diaaa Lolo baby meh sini hehehe :p
Nesayang said…
ni ada nak kena sekeh tau ni -___-
aivimivi said…
Haha cenggini ah kawan skg. Aku nk pujuk pun taknakkkkk layan. Okbye



:p
Nesayang said…
HAHAHAHA takpayahhhhhhhhhh :p ku bisa pujuk lara ini sendiri :p

Popular posts from this blog

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.

Perjalanan di Beijing.