STUDY WEEK / SEM 2

بسم الله الرحمن الرحيم 
Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
----------------------------------------

Dah 4 hari study week mula. Aku rasa aku mcm tak study apa walaupun aku study. Rasa mcm hmm masuk ke apa aku baca ni, kalau soalan susah lagi mcm mana nk jwb, mana lagi nk kena baca ni, arghhhh internet ni kacau lah, hmm mata ni ngantuk, tidur sat lah.. PUIIIIII -_____-


Study schedule.
Aku rasa itu penyelamat. Dah 4 hari. Tinggal rabu, khamis, jumaat, weekend. 5 hari lagi.
GILA. HAHAHAHA!!

Tips?
Bertenang, just do whatever yg termampu. Paksa sgt otak ni pun tk guna. Self-pity mmg buang jauh ah skrg ni patutnya. Aku dh puas study drpd 11am td, skrg dh nk pukul 6pm. GILA.

Rasa mcm satu apa pun tk masuk. Mungkin sbb ada internet. Salah kau jugak gatai tangan kenapa. Takpa, relax. Kau gelabah pun tk settle masalah. Malam ni nak lukis schedule. Yes, lukis. HAHAHA!

Esok kena lagi disiplin dan bijak guna masa.
Jangan kayu sgt pls nesa.
Lari pointer kesayangan kau nanti.
Wuhuuuuuu otak sakit dah ni.
Peace!

- Nesayang

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.