WEEK 6 / SEM 3

بسم الله الرحمن الرحيم 
Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
------------------------------------------

terkedu kejap aku bila aku tulis title. sem3?????? laju gila masa berjalan. dah WEEK 6 pulak tu. ada remaining 12 weeks sebelum final PSPM 3. lepastu SEM 4. mashaAllah :) minggu antara minggu yg paling laju sekali berjalan. banyak benda jadi minggu ni.

Isnin.
- friendly match hoki dgn sekolah PROJEK

Selasa-Rabu.
- tkde mende jadi.

Khamis.
- hanya kelas pertama dan quiz je aku pegi, pastu aku terlentang atas katil, longlai. it's the time of the month, biasa lah tu.

Jumaat.
- balik dgn KMS buddies naik train. agak awal smpai rmh. impressive!

UPS is within few weeks. naik cuti raya terus exam. gila. ada few things that i need to catch up. contoh : kimia. energy level diagram aku masih terkial2 lagi. nak nangis jwb quiz. sem ni kena dapat wayyyyyy better than both sem lepas. baru aku tak mengah nak kejar masa sem 4 nanti. insyaAllah boleh.

hm sudah.. aku mamai ni.

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.