WEEK 6 / SEM 3

بسم الله الرحمن الرحيم 
Peace be upon Prophet Muhammad, his companions and family :)
------------------------------------------

terkedu kejap aku bila aku tulis title. sem3?????? laju gila masa berjalan. dah WEEK 6 pulak tu. ada remaining 12 weeks sebelum final PSPM 3. lepastu SEM 4. mashaAllah :) minggu antara minggu yg paling laju sekali berjalan. banyak benda jadi minggu ni.

Isnin.
- friendly match hoki dgn sekolah PROJEK

Selasa-Rabu.
- tkde mende jadi.

Khamis.
- hanya kelas pertama dan quiz je aku pegi, pastu aku terlentang atas katil, longlai. it's the time of the month, biasa lah tu.

Jumaat.
- balik dgn KMS buddies naik train. agak awal smpai rmh. impressive!

UPS is within few weeks. naik cuti raya terus exam. gila. ada few things that i need to catch up. contoh : kimia. energy level diagram aku masih terkial2 lagi. nak nangis jwb quiz. sem ni kena dapat wayyyyyy better than both sem lepas. baru aku tak mengah nak kejar masa sem 4 nanti. insyaAllah boleh.

hm sudah.. aku mamai ni.

Comments

Popular posts from this blog

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.

Goodbye blogging. 10 years of Shah Alam.