Goodbye Comfort Zone :(

بسم الله الرحمن الرحيم 





Not sure about others but to me, my most awesome comfort zone is my tak-cat-habis room. Aku stress gila kena balik pada norm lama, bilik asrama. Jgn menipu la, kau lg seronok duduk rumah sbnrnya kan? Jgn acah-acah military dgn aku hahaha. Aku enjoy gila layan youtube, lepak atas katil, bawak segala jenis makanan, makan sampai tembam, tidur, read all day, skip reading go for youtube instead, sleep again and again in that air-conditioned room. Ya Allahurabbi, indah! Hehehehe what a brat, I know. But alhamdulillah, all the bliss and comfort belongs to Allah alone, ingat tu, anisah.

Part-time job perhaps would be satisfying at the end because of the money, but mehh, I did that already for Korea, I need to bermalasan after Korea trip and I did! 

Tak, aku tak kan balik selalu sbb I need to make Melaka extra fun because it's freaking degree, it has to be fun doh!!! This is not matrics life anymore. Of course it'll be such a heartache, tears everywhere, rejected 
assignments yadayada, scrap that doh, mesti ada benda best (ayat terlalu menyedapkan hati, over sgt).

Conflicted gila perasaan aku skrg. Nak menangis sbb cuti dh hbs, kena start belajar tapi nak excited jugak sbb dah masuk U dh. Normal kot ni. Okay, normal. Sigh. I can not wait for first semester break hahaha apa seh belum start dah fikir cuti. Takpa, masih normal~

Eeee rasa nak protes la sbb cuti dh hbs, kenapa ntah rasa geram. Masa mcm tiba-tiba masa bergerak laju nak mampus. Mcm kelmarin baru dpt result UPU. Haishhh, masa mmg pantang tgk manusia leka. Aku tk tau la cemana life dkt Melaka nnti, kwn-kwn cemana. Aku ada rasa yg Dia nak bg kawan-kawan yg jenis menguji kesabaran sbb all this while asyik dpt kawan yg elok perangai je. Hahaha boleh gitu? K.

Eh lantak la, jgn kacau aku bernafas sudah.
------------------------------------
Have a nice day! ♥
PS : terima kasih ya Allah, utk apa yg masih berbaki ini.
Takpa, aku cuba..

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.