Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.

بسم الله الرحمن الرحيم 

Pictures taken using Lenovo A516 and Samsung S2.

We went to check on Kolej Tun Mutahir after we knew that the registration was postponed to Aug 6. It's a 10-storey apartment, 5-10mins walk to the campus. The apartment was empty because they are installing the new facilities at this moment. The condition wasn't really clean, I was quite intimidated and I hope they'll clean it up (ko pikir ko princess ke nisa??)

Just a little tour before this becomes my second home.

not sure whether they'll replace this one or not... so kecik haha

the living hall

yup, indeed. double decker for life. back to zaman dkt SSI JB dulu hahaha

one of the room

emm toilet anyone?

view drpd tingkat satu. boleh nmpk kampus aku yg setongkol je di situ haha

more like a pantry to me

haa nampak tak apa aku nampak?? Juscooooo.. to replace KL's fancy malls.

mesin basuh yg aku harapppp sgt depa bersihkan dulu sbb dalam dia nauzubillah.
 takpa kalau taknak bersih kan, aku buat sendiri nanti!!

the little koperasi hahahaha 
bakal menjadi laluan aku setiap hari -.- weirddddd, unlike matrics T_T

Yours truly sedang tahan silau.

Mengikut katil yg depa tak pasang lagi tu, satu apartment 8 orang. Ikut list nama dpn pintu bilik pun 8 orang. Tapi, ada blog kata 10 orang. Lantak lah kan. Janji bersih (nanti), janji boleh tidur, janji boleh belajar. Ada lebih baik drpd takda tau! Murah gitu. Biasa la, masa aku dtg tu kolej ni lama kena tinggal sbb cuti sem. Meriah la kot nanti. Hahaha. Aku masih bersyukur dgn cuti yg di-extend ni. Lg sehari je tinggal, lepastu berposak la aku mcm orang lain dkt UiTM. Oh God, I need to find something fun to do other than pegi-kelas-balik-kelas routines tu. 

Aaaaaaaaaaaaaaa!!! CUTI SAMPAI TUA BOLEH TAK? -____- 
Ok diam.. diam.. I know I cant. 
Must find something fun!

Have a nice day! ♥

Comments

Syahirah said…
You know why aku masuk kelab gitar kat sana? Even though almost every senior told me that I will be sooooo busy double triple extra busy compared to others, but I still insist on joining the guitar club. Sebab aku taknak hidup aku dull dgn study.... And meeting the same person every day, every class. That's why. Kalau nak ckp pasal tak pass, orang yg tak join club pun boleh tak pass. Apa cerita? Kan?
Nesayang said…
Haah. As long as yakin dgn diri sendiri yg kita boleh bahagi and urus kan masa dgn betul, aku rasa okay je nak ada hobi ke anything fun to do masa study ni. Bosan kot study je memanjang -.-"

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.