21st Birthday!

بسم الله الرحمن الرحيم 


Hi!
So, 23 Jun haritu I turned 21. 

Ana-Aizzat, my housemates and my canai girls made a surpise for me (separately)!!!! Aku tak tau ah perasaan terharu tu nak campak cemana tapi aku rasa bila dapat surprise lebih dari satu ni mmg superb lah feelings dia. Aku ingat bila makin besar, makin kurang lah surprise bagai ni, but I was wrong, guys!! Totally worngggg.

I was in Shah Alam days before my birthday and went back to Melaka on 23/6 sebab 24/6 aku ada paper TiTAS. So malam tu dorang prank lah aku sedayanya. Yang penting makan sedap malam tu and aku ni bab makan mmg tak byk hal. Semua aku sapu. Bagus lah Mak Ayah ajar supaya tak memilih. Senang keje dorang ni nak buat surprise hehehe.

To Ana-Aizzat and my housemates,
thank you for the fact that you guys remember my birthday, the efforts you made to plan these surprises, thank you for the cute card dear Meishuuu! Im thankful to have you guys in my life, seriously. Muah ciked! :-*

On yr right : hugeee dadih made by Ana! Left : KFC bought by my housemates.
Trust me, foods are the easiest present and it makes me happy. Senang en nak impress aku hahaha 

Baru turun bawah jumpa Ana n Aizzat utk 'amek brg yg tertinggal' (depa nk surprise dadih tuuuu), pastu bila naik bilik je kena simbah dgn air sabun and bedak. FIRST TIME EVAHHHH. Aku tak prnh kena birthday prank.

Cant upload more pictures because everyone wasnt properly attired, dekat rumah kan. Nasib lah aku tgh pakai jubah, kalau tak mmg KFC dgn dadih jelah gambarnya hahaha.

Okay lepastu, setelah habis paper TiTAS pd 24/6 Rabu, aku balik Shah Alam semula hahaha padahal semalam baru je balik Melaka (spoil, I know). Gap aku seminggu lebih to next papers. Memang tak la aku nak mereput dkt kolej. So, aku pun balik lah Shah Alam.

My canai girls planned to try out new cafe dkt BJ, so we decided lepas terawih ah gerak sana. Aku pun tak faham kenapa aku tak terfikir bebudak ni akan buat surprise. I was literally thinking we would just order some drinks, chit chat leisurely and go home. 

My timing to head home was right though, that's most important. Syida cuti, Anya free. So they threw this surprise for me. I wasnt really THAT hyper so I think it was easy for them to keep the secret between them hahahaha kalau tak mesti jenuh nak berlakon sbb aku sibuk nak tgk phone dorang lah, sibuk nak cling to them all the time :p

It started when aku tgh borak dgn Syida, suddenly Anya dtg dari belakang bawak home made cake they made for me and Yaya (Anya's friend who work at ZAWARA Coffee who helped them with this surprise) came with balloons!! Hehehehe so cuteeeeeeeee!





For the first few minutes everything was on the table and we talked, aku tak perasan langsung ada paper bag Sephora atas meja -___- hahahahahaha HOW CAN I NOT NOTICE IT?!! BERANGAN PUNYA BUDAK! HAHAHAHA. If you read previous posts, you would probably know that Im into girlish stuffs these days. Yes, makeup is one of it. So, Sephora is my best friend now. Dont get me wrong, I dont shop there selalu. Im not that fancy. Yet. Kot. Maybe. Perhaps. HAHAHAHA! Kau kena tahu yang sephora is full with high-end makeup brands and as students, I have to allocate my money more for my Melaka expenditures. So yeah, when these girls bought something from Sephora for me, I know it costs them a lot. Regardless what brand it is. They know how freaking much aku suka Sephora and never failed to singgah Sephora (kalau ada) hahahaha. Singgah cuci mata je mampu. Beli jarang sekali.

Weh, ni cite psl makeup kenapa -.-"

nak kunyah ke tido ke bukak present ni? -__-


ok kunyah sambil bukak present
"OH MY GOD MASHALLAHHHHH" ceh hahahahaha

happy. im happy. happy. dem, im happy!!!! hahahaha


my canai girls! Syida and Anyaaa!



dorang bake cake ni together tauuu! :')

you guys should check out this cafe. nice ambient!
 harga not so expensive, food n drinks were goooooddd!

kanak-kanak bahagia makan birthday cake, thai beef spaghetti and green tea hehe

i was hungry, obviously hehe


portion pun quite byk, hence the smile hahaha trust me, I love foods and balloons. Aku rasa cm bahagia benor makan sebelah balloons ni :)

so here is the cafe, dekat Bukit Jelutong. Pegi waze ke HERE ke whatever tempat ni okay!

a kiss for my baby Anyaaa!


tengok apa tu syida? hahahaha

thank you for everything, girls! :)

this morning, belon tinggal 4 je, 1 dah jatuh ke tanah haha

They bought me NYX eyes pallete and matte lipstick which I decided to untie the ribbon and start to use it  and read the card after final exam ends. Kononnya sebagai hadiah birthday and hadiah habis exam hahahaha. 

lipstick in this shade -06. 

My happiness hehehe
Okay enough about that.

Aku nak cakap thanks dekat everyone who read this post and everyone who gave me birthday wishes. Yang buat essay, yg bg voice notes, yg really remember my birthday without FB notification hahaha. Thank you so much, guys! Im 21 now! and awesome! 

Tak sabar nak habis exam, nak perasan cantik pakai makeup yg canai girls beli ni HAHAHAHAHA. Aku salahkan hormon wanita lah benda ni. Makin tua makin menjadi pulak ke-wanita-an aku. Erghh geli. Tapi makeup and makan are fun, I cant leave them guys hehe.

I had an amazing birthday. Alhamdulillah. 

selamat membesar, Anisah.
Semoga dewasamu bersama rahmatNya.
Semoga menjadi cahaya di dunia dan akhirat.
Semoga sentiasa tersenyum.
Semoga kekal comel camni smpai mati.
Aaaaminnn.
hahahahaha


---------------------------------
Thank you for reading! 
Have a nice day! ♥

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.