WEEK 18 / SEM 2 - Final Exam.

بسم الله الرحمن الرحيم 

Aku tengah musim final exam skrg ni. Tapi aku dekat Shah Alam. Haritu paper on June 24. Next paper July 2-3. Lama kan gap? Maka aku pulang ke rumah hehehe. How am I doing? Jujur nya aku study sehari dalam 3-4 jam je. The rest aku tidur dan Youtube. At least study la siiiiikit. 

Target this semester? I just need to get a better cgpa. Takda dekan dah kot. Zaman matriks dah habis, Hahaha. Dapat 3.00 pun dah bersyukur amat dah.  Majority of us feel this way kan :p So, Im not alone. Ceh, comfort zone sangat.


I miss this. SEM 4 dekat KMS. T_T


2-3 July.
9-10 July.
12 July.
These are the only days that I'll have to face this semester and then Im freeeee (for awhile)!

It's 4am now, aku boleh category kan diri aku study lah jugak. 2 chapter, duk ulang hafal. Tak tau ah valid tak apa aku hafal ni. Harap2 ye lah. Seronok jugak course aku ni kdg2. Tapi amek sains dulu lagi best walaupun more harder than this. I kinda miss hardcore calculation though I hate it. I miss the physics concept. Psl torque, free fall, kinetic energy, gravity. Ah mashaAllah, science always amaze me. 

Semoga Anisah Ishak lulus dengan lebih baik dari sem lepas. Aaaaminnn!
tido lah, nisa -.-

------------------
Thank you for reading!
Have a nice day! ♥

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan di Beijing.

Turning 23 on 23rd June.

Kolej Tun Mutahir, UiTM Kampus Bandaraya Melaka.